MELD U AAN VOOR
DE NIEUWSBRIEF

Op 14 december vond de tweede meedenkavond voor de oostflank plaats. Deze keer digitaal. Circa 125 mensen, waaronder ook dit keer weer een groot aantal direct omwonenden, namen deel aan de digitale bijeenkomst. Net als na de eerste meedenkavond volgde een digitale enquête na de meedenkavond. Hierin kwamen dezelfde thema’s aan bod als tijdens de digitale bijeenkomst. 

De enquête kon van 21 december tot en met 17 januari 2022 worden ingevuld. Ruim 550 respondenten vulden de enquête in. Ruim een derde van de respondenten nam nog niet deel aan een van de eerdere participatiemomenten (2 meedenkavonden en 1e enquête).

Net als na de eerste meedenkavond in november 2021 hebben we ook na de tweede (digitale) meedenkavond in december een digitale enquête live gezet en via deze nieuwsbrief naar belangstellenden gestuurd. In deze 2e enquête kwamen dezelfde thema’s aan bod als tijdens de digitale bijeenkomst. Hier vindt u een verslag met de resultaten.

Hebt u de enquête gemist? Na de volgende participatiebijeenkomst wordt er mogelijk een nieuwe enquête online gezet. Houd hiervoor de website en de nieuwsbrief in de gaten.